Έλλη Κοκκίνου: «Μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ»!

Έλλη Κοκκίνου: «Μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ»!

 

Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Έλλη Κοκκίνου εμφανίστηκε στο The 2night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους λόγους που την οδήγησαν κάποια στιγμή να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της.

«Έχω κάποια στιγμή στο μυαλό μου πως χάνω την Έλλη Κοκκίνου από την επικαιρότητα και από τις πίστες» σημείωσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 προς την καλεσμένη του.

«Αυτό πρέπει να ήταν περίπου το 2012, 2013, 2014» παραδέχθηκε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Εξαφανίστηκα από την Αθήνα και από τη Θεσσαλονίκη. Έκανα συναυλίες από εδώ και από εκεί. Μετά από μια άτυχη συνεργασία, μπούχτισα από το σύστημα, απογοητεύτηκα πολύ. Ήθελα να κάνω κάτι άλλο».

«Το κάτι άλλο για να γίνει και να στήσεις σωστά ένα καινούργιο εγχείρημα θες χρόνο και ανθρώπους να σε πιστέψουν» συμπλήρωσε η Έλλη Κοκκίνου. «Με τη νοοτροπία του συστήματος, η οποία έχει αλλάξει» διευκρίνισε προς τον παρουσιαστή.

«Τότε είχε γίνει πιο βαριά σε μια συγκεκριμένη συνεργασία και δεν μπορούσα. Πνιγόμουν. Δεν μου άρεσε αυτό που έκανα και, επειδή την αγαπώ πάρα πολύ τη δουλειά μου και δίνομαι 100%, ήθελα να πηγαίνω στο χώρο που εργάζομαι με χαμόγελο. Και να φεύγω με χαμόγελο» κατέληξε η όμορφη τραγουδίστρια.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top