Ελίνα Παπίλα: «Είμαι τρεις μαμάδες σε…μία» - Η αποκάλυψη

Ελίνα Παπίλα: «Είμαι τρεις μαμάδες σε…μία» - Η αποκάλυψη

 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη, «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2 βρέθηκε η Ελίνα Παπίλα. Η παρουσιάστρια του «Breakfast@Star»  μίλησε μεταξύ άλλων για την τρίτη της εγκυμοσύνη και τον απρόσμενο τρόπο με τον οποίο ήρθε η ενημέρωση της.

«Την τρίτη εγκυμοσύνη δεν την περιμέναμε. Για μένα είναι σαν να έκανα πρώτο παιδί. Είχε τελειώσει, δεν υπήρχε στο μυαλό μου. Είδα όμως τόσο μεγάλη χαρά από τα παιδιά μου, όταν τους το είπα, που λέω «για να χαίρονται αυτά τόσο, είναι ότι καλύτερο μπορεί να μας συμβεί» ενώ εγώ αγχώθηκα και έλεγα πως θα το κάνω και ξανά και όλα αυτά. Ήθελα να κάνω τρίτο παιδί αλλά νωρίτερα. Όταν έκανα τον γιο μου ήθελα μετά από ένα, δυο χρόνια να κάνω ακόμα ένα παιδάκι αλλά δεν προέκυψε», είπε αρχικά η Ελίνα Παπίλα.

«Είχα κάποιες ενοχλήσεις και πήγα στον γυναικολόγο με σκοπό να μου πει ότι έχω για παράδειγμα ουρολοίμωξη, να μου δώσει μια αντιβίωση και να μου περάσει. Και μου πρότεινε να κάνω μια ακόμα εξέταση «για να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα», τι να μου πει ο άνθρωπος, την έκανα και ήμουν έγκυος 500%» δήλωσε στο τέλος η Ελίνα Παπίλα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού! 

Scroll To Top