Η θετή κόρη της αντιπροέδρου Kamala Harris κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ και μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο στυλ και την ομορφιά της.

Η τελευταία δουλειά της Ella Emhoff είναι η συνεργασία της με τη Stella McCartney για τη νέα καμπάνια της Adidas by Stella McCartney.

Η Ella Emhoff πρωταγωνιστεί στην καμπάνια «Earth Explorer», φορώντας εντυπωσιακά outwear κομμάτια από ανακυκλωμένα υλικά σε μια νέα συλλογή για το φθινόπωρο του 2021.

«Αισθάνομαι μια πολύ ισχυρή σύνδεση με το περιβάλλον με την έννοια ότι, για να συνεχίσουμε ως κόσμος, πρέπει να το προστατεύσουμε», δήλωσε η Emhoff, μιλώντας για το περιβάλλον . «Είναι πραγματικά σημαντικό να βγούμε από αυτό, ως κοινωνία, να αρχίσουμε πραγματικά να εφαρμόζουμε βιώσιμες πρακτικές που βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος».

Δίπλα στην Emhoff βρίσκεται ένα cast ομοϊδεάτων δημιουργών νέας γενιάς, συμπεριλαμβανομένης της εναλλακτικής R&B καλλιτέχνη Audrey Chu και των καλλιτεχνών-ακτιβιστών Alima Lee και Yanece Cotto.

Η συλλογή Earth Explorer κοστίζει μεταξύ $ 180 και $ 450 και διαθέτει μια σειρά από weather-ready και eco-friendly looks.

Το πολυμορφικόsleeping bag – puffer jacket- που φορά η Emhoff είναι κατασκευασμένο από 100 % ανακυκλωμένο πολυεστέρα και ύφασμα της Adidas Wind.Rdy. O star της συλλογής είναι οι χειμωνιάτικες μπότες κατασκευασμένες με τεχνολογία Cold.Rdy για μόνωση και τουλάχιστον 50 τοις εκατό ανακυκλωμένα πλαστικά Parley Ocean μέσω υλικού υψηλής απόδοσης της Adidas Primeblue.

Η συλλογή ολοκληρώνεται με ένα πολυτελές bodysuit κατασκευασμένο από 100 τοις εκατό ανακυκλωμένο ύφασμα. Όπως και με τα άλλα κομμάτια, το κορμάκι έχει τεχνολογία performance μέσω της τεχνολογίας Aeroready για μέγιστο αερισμό στο σώμα που αγκαλιάζει.

«Κατά τη δημιουργία αυτής της καμπάνιας, θέλαμε πραγματικά να είμαστε σε θέση να υποστηρίξουμε εξερευνητές επόμενης γενιάς στις περιπέτειές τους στη φύση μέσω μιας πολυλειτουργικής συλλογής», δήλωσε η γνωστή για την βιώσιμη στάση της σχεδιάστρια Stella McCartney.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!