Η Elle Macpherson διαθέτει αναμφίβολα μια άψογη φόρμα στα 56 της χρόνια και αποδεικνύει ότι δεν έχει κατακτήσει άδικα τον τίτλο «The Body».

Αυτή τη φορά, η Macpherson φωτογραφήθηκε με τους δύο γιους της, τον 22χρονο Flynn και τον 17χρονο Cy, εντυπωσιάζοντας για μία ακόμη φορά ενώ τα παιδιά της φαίνεται πως έχουν ήδη ακολουθήσει την επαγγελματική πορεία της μητέρας τους.

Η φωτογράφιση έγινε για το γαλλικό Elle υπό την επιμέλεια του Gilles Bensimon, με τον οποίο το μοντέλο ήταν σε γάμο από το 1986 έως το 1989. Τους δύο της γιους ωστόσο, τους απέκτησε με τον Arpad Busson, με τον οποίο χώρισε το 2005.

Όπως έγραψε η Macpherson στη λεζάντα της φωτογραφίας, «Ξεκίνησα την καριέρα μου σχεδόν πριν από 40 χρόνια, με το γαλλικό Elle και τον Gilles Bensimon. Σήμερα, η κυκλοφορία αυτής της εικόνας με τους γιους μας αποτελεί έναν φόρο-τιμής στην οικογένειά μας. Όχι μόνο επειδή είναι το εξώφυλλο ενός εμβληματικού περιοδικού, αλλά επειδή αντιπροσωπεύει τις μακροχρόνιες σχέσεις και φιλίες που εξελίσσονται, την οικογένεια, την αγάπη, τη ζωή. Σε ευχαριστώ Gilles, που μας απαθανάτισες με τόσο όμορφο τρόπο και ευχαριστώ το γαλλικό Elle, που μας συμπεριέλαβε στο επετειακό τεύχος για τα 75 χρόνια κυκλοφορίας του. Αυτές τις εικόνες δεν θα τις ξεχάσουμε ποτέ».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!