Ο Elliot Page μονοπώλησε το ενδιαφέρον των ξένων μέσων ενημέρωσης, όταν αποκάλυψε ότι είναι τρανς το 2020 και ακολούθησε η επέμβαση αλλαγής του φύλου του.

Τώρα, μοιράζεται την ιστορία του άλλοτε καταπιεσμένου εαυτού του μέσα από τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Pageboy».

Ο Elliot Page ισχυρίζεται ότι είχε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τη συμπρωταγωνίστριά του Olivia Thirlby στα γυρίσματα της ταινίας Juno και ότι έκαναν διαρκώς σεξ.

«Ξαφνιάστηκα από τη στιγμή που είδα την Olivia Thirlby», γράφει ο 36χρονος ηθοποιός στα απομνημονεύματά του Pageboy.

Ο ηθοποιός στο βιβλίο του αναφέρει ότι αν και είχαν την ίδια ηλικία: «η Olivia Thirlby φαινόταν πολύ μεγαλύτερη, ώριμη και προσγειωμένη. Ήταν σεξουαλικά ανοιχτή, είχαμε φοβερή χημεία μεταξύ μας και αυτό ήταν που με τράβηξε σε εκείνη».

Όπως γράφει οι δυο τους περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και μια μέρα η Olivia Thirlby εκδηλώθηκε: «Με κοίταξε κατευθείαν και μου είπε ευθέως: “Μου αρέσεις πραγματικά”».

Ο Elliot Page εξομολογήθηκε πως τα συναισθήματα που είχε για την Olivia ήταν εξίσου δυνατά και αμοιβαία.

«Είχα μια ολοκληρωτική επιθυμία γι’ αυτήν, με έκανε να την θέλω με έναν τρόπο που ήταν καινούργιος. Ήταν μια από τις πρώτες φορές που κάποιος με έκανε να θέλω να κάνω σεξ, η πρώτη φορά που ανοίχτηκα», έγραψε ο Elliot Page.

Το ζευγάρι έκανε σεξ παντού και όλη την ώρα. «Στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, στα τροχόσπιτά μας στη δουλειά, μια φορά σε ένα μικροσκοπικό, ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα εστιατόριο… Νομίζαμε ότι ήμασταν διακριτικές. Η οικειότητα που ένιωθα με την Olivia έκανε την ντροπή μου να εξαφανιστεί. Ήθελα να τελειώσει αυτό το αίσθημα της αθλιότητας που ένιωθα αναζητώντας το ποιος είμαι», έγραψε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)