Στη Μύκονο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Elon Musk, ο οποίος  απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των ανέμων.

Πριν από λίγες ώρες ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, Μύκονο, νοίκιασε αντί €7.000 την θαλαμηγό Zeus που ανήκει στην εταιρεία Mykonos Boat Trips και θεωρείται ένα από τα καλύτερα σκάφη του νησιού με αξία που αγγίζει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ, και πραγματοποίησε μονοήμερη εξόρμηση στο ιερό νησί του Απόλλωνα, στη Δήλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Mykonos Live TV, ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο κέρδισε τις εντυπώσεις και τα κολακευτικά σχόλια με την απλότητα, την ευγένεια αλλά και τις γνώσεις του.

Όπως θα δείτε στο βίντεο Elon Musk, ο οποίος φορούσε ένα μαύρο σορτς και λευκό T-shirt κατά την διάρκεια της κρουαζιέρας δεν ασχολήθηκε καθόλου με το κινητό του τηλέφωνο ούτε το πήρε μαζί του όταν αποβιβάστηκε στον αρχαιολογικό χώρο.

Πολύ θετικά σχολιάστηκε και το γεγονός ότι ο Musk γνώριζε την ιστορία της Δήλου. Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν να λένε για το πόσο ευγενικός ήταν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!