Μπορεί ο πρόεδρος της Tesla και της Space-X κι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο να είναι αρκετά ενεργός στα social media, ωστόσο σπάνια μοιράζεται με τους ακολούθους του στιγμές από την προσωπική ζωή του.

Πρόσφατα όμως έκανε μια εξαίρεση, ανεβάζοντας στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία που τον δείχνει να μιλάει στο τηλέφωνο, ενώ κρατάει στην αγκαλιά του τον 9 μηνών γιο που απέκτησε με την τραγουδίστρια Grimes (ή Claire Elise Boucher, όπως είναι το αληθινό όνομά της).

Αρχικά, το παιδί είχε ονομαστεί X-A-12 αλλά στην πορεία χρειάστηκε να το αλλάξουν, καθώς δεν εναρμονιζόταν με τη σχετική νομοθεσία της πολιτείας της Καλιφόρνια που δεν προβλέπει ένα όνομα να περιλαμβάνει αριθμούς. Έτσι, το ζευγάρι άλλαξε το όνομα του μωρού, όχι με κάτι περισσότερο συμβατικό, αλλά απλά αντικαθιστώντας τον αριθμό 12 με τη ρωμαϊκή εκδοχή του “ΧΙΙ”. Μάλιστα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο ίδιος ο Elon Musk φρόντισε να διευκρινίσει πώς προφέρεται το όνομα του γιου του: “X Ash A Twelve”. Εξήγησε επίσης ότι το πρώτο μέρος ήταν ιδέα της Grimes, ενώ το A-12 είναι η δική συνεισφορά του και αποτελεί έναν φόρο τιμή στο αεροπλάνο «Lockheed A-12» το οποίο ο ίδιος θεωρεί ως το πιο cool αεροσκάφος που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!