Στο βήμα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανέβηκε πριν από λίγη ώρα η Ελπίδα Νίνου, η οποία στο πλαίσιο της κατάθεσής της στη δίκη του συζύγου της, Πέτρου Φιλιππίδη, δίνει τη δική της εκδοχή για τις τρεις καταγγέλλουσες, ενώ προχώρησε και σε αποκαλύψεις σοκ για την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, η Ελπίδα Νίνου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ξέσπασε σε λυγμούς απαντώντας σε ερώτηση ενόρκου σχετικά με το αν γνώριζε για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του άνδρα της, ανεξάρτητα από το αν πιστεύει ή όχι τις καταγγέλλουσες.

Και μπορεί η πρόεδρος προσπάθησε να την προστατέψει από την ερώτηση, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη επέμεινε στο να απαντήσει.

«Είμαι μία γυναίκα που τίμησα την οικογένεια μου» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε ότι έχασε έξι παιδιά στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει και πως για να φέρει στον κόσμο τον γιο της Δημήτρη έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι για εννέα μήνες.

Μάλιστα, όπως σημείωσε η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελπίδα Νίνου ανέφερε πως ανάμεσα στις αποβολές που είχε, γέννησε κι ένα νεκρό κοριτσάκι.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!