Ο Elton John λίγες ημέρες νωρίτερα από την  την πολυαναμενόμενη περιοδεία του ενημέρωσε τους θαυμαστές τους πως δεν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του λόγω ενός ατυχήματος που είχε στο τέλος του περασμένου καλοκαιριού.

 Ειδικότερα, ο τραγουδιστής δημοσίευσε μία ανακοίνωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, εξηγώντας πως βρίσκεται σε αρκετό πόνο, με τον γοφό του να τον ενοχλεί εδώ και πολύ καιρό. Και παρά τη φυσιοθεραπεία που ξεκίνησε για την αποκατάστασή του, οι γιατροί του συνέστησαν πως πρέπει να υποβληθεί σε εγχείριση. «Θα χρειαστεί να υποβληθώ σε ένα πρόγραμμα εντατικής φυσιοθεραπείας που θα σιγουρέψει πως θα έχω μία πλήρη αποκατάσταση και επιστροφή στη φυσιολογική κινητικότητα χωρίς πόνο», είπε χαρακτηριστικά ο John.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εμφανίσεις της περιοδείας Farewell Yellow Brick Road του 2021 σε Ευρώπη και Ηνωμένο Βασίλειο θα μεταφερθούν για το 2023. Παρ’όλ’αυτά, θα εμφανιστεί στις 25 Σεπτεμβρίου στο Global Citizen Live γιατί όπως δήλωσε, δεν θέλει να απογοητεύσει καμία φιλανθρωπική οργάνωση. Εξάλλου, είναι πολύ διαφορετικό να ερμηνεύσει μόνο 5 τραγούδια, από το να βρίσκεται στη σκηνή επί 3 ώρες κάθε μέρα σε διαφορετικά μέρη του πλανήτη, όπως θα απαιτούσε η περιοδεία.

«Μου σκίζεται η καρδιά που σας κρατάω να περιμένετε κι άλλο, όμως σας υπόσχομαι πως τα σόου θα επιστρέψουν στον δρόμο του χρόνου και θα σας αποδείξω ότι άξιζαν την αναμονή», έγραψε στην ανακοίνωσή του.

Δείτε την ανακοίνωση του Elton John:

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!