Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε στον σκηνοθέτη να μην με πάρει στις Άγριες Μέλισσες»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Συνάδελφος είπε στον σκηνοθέτη να μην με πάρει στις Άγριες Μέλισσες»

 

Καλεσμένος στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται», ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος μίλησε για τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες», αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως συνάδελφος του είχε πει να μην τον πάρουν στον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1.

«Είχε γραφτεί ο ρόλος και με πήρε τηλέφωνο ο Λευτέρης Χαρίτος και μου λέει, “σου έχω κάτι που αν αρνηθείς θα είναι χαζομάρα σου”. Όπως μου το περιέγραψε, χωρίς να διαβάσω τίποτα, του απάντησα πως με ενδιαφέρει πάρα πολύ», είπε ο Αιμίλιος Χειλάκης για τον τρόπο που ξεκίνησε η συνεργασία του με τις «Άγριες Μέλισσες».

Όσον αφορά τον συνάδελφό του που είχε πει να μην τον πάρουν στη σειρά ανέφερε: «Κάποιος δυστυχής συνάδελφος είπε να μην πάρουν τον Χειλάκη στις Άγριες Μέλισσες. Δεν πειράζει… Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αποφασίσει να ασχολούνται με τους άλλους και όχι να δημιουργούν ανάγκη για να δημιουργήσουν κάτι. Δεν πειράζει. Αφήστε το, το έχω δηλώσει. Ξέρει αυτός που το έχει κάνει, τι έχει κάνει και νομίζω πως δεν χρειάζεται να συνομιλήσουμε με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας συνομιλούμε με συμπεριφορές σπουδαίων ανθρώπων».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top