Emily in Paris: Οι συντελεστές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη 2η σεζόν της σειράς

 Emily in Paris: Οι συντελεστές αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τη 2η σεζόν της σειράς

Ο παραγωγός της σειράς «Emily in Paris» που έχει αγαπηθεί όσο καμία τελευταία, Darren Star αποκάλυψε πρόσφατα λεπτομέρειες της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς σειράς. 

«Στη δεύτερη σεζόν, θα έχει γίνει περισσότερο κομμάτι της βιομηχανίας στην οποία ζει και εργάζεται. Θα μοιάζει περισσότερο με κανονική κάτοικο της πόλης. Θα είναι περισσότερο προσγειωμένη. Χτίζει τη ζωή της εκεί», αποκάλυψε στο OprahMag.com.

Με το σκεπτικό της δημιουργίας νέων επεισοδίων, σύμφωνη είναι και η Collins που συνυπογράφει την παραγωγή τους. «Θα λάτρευα το ενδεχόμενο να μπορώ να επιστρέψω στο Παρίσι και να κάνω μία ακόμη σεζόν», ανέφερε στο Vanity Fair, γνωρίζοντας πως όλα τα σχέδια πάνε πίσω εξαιτίας της πανδημίας, πόσω μάλλον όταν τα γυρίσματα της πρώτης έγιναν αποκλειστικά στο Παρίσι με γαλλικό συνεργείο.

«Υπήρχαν τόσες καταστάσεις και ήμασταν του τύπου “Εντάξει, σημείωσέ το αυτό. Θα συμβεί στη δεύτερη σεζόν.” Επίσης, υπήρχαν ένα σωρό εμπειρίες και ήμασταν του στυλ “Πηγαίνει η Emily στο εξωτερικό; Πιστεύεις ότι παίρνει η Emily το Eurostar και πηγαίνει στο Βέλγιο ή πάει στο Λονδίνο;” Θα είχε τόση πλάκα! Κι εγώ ήμουν του στυλ “Darren, υπάρχουν τόσες ευκαιρίες για να ταξιδέψεις διεθνώς όταν είσαι εδώ”», επεσήμανε η Collins στο Vanity Fair.

Κατά τα λεγόμενα του Starr πάντως, το μόνο σίγουρο πάντως είναι, ότι στη συνέχεια θα ξεδιπλωθούν περισσότερες πτυχές των χαρακτήρων της σειράς. «Έχουμε ένα σπουδαίο κόσμο χαρακτήρων που έχουμε δημιουργήσει. Θα ήθελα να εξερευνήσουμε τόσο περισσότερο το καστ των συμπρωταγωνιστών, όπως η Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), η οποία παίζει το αφεντικό της Emily. Νομίζω ότι απλώς ξύσαμε την επιφάνεια του ποια είναι και τι της κάνει κλικ. Σίγουρα έχω πάρα πολλές σκέψεις σχετικά με το πού θα ήθελα να δω τα πράγματα να πηγαίνουν και ξέρω ότι υπάρχει πολλή ιστορία για να ειπωθεί… Δεν πιστεύω ότι, ως Αμερικανός, μπορείς να είσαι σα στο σπίτι σου στο Παρίσι. Στο πλαίσιο της δεύτερης σεζόν, υπάρχουν σαφέστατα πολλοί δρόμοι για να ακολουθήσουμε», τόνισε στο Vanity Fair για να προσθέσει ότι θα χορτάσουμε και τη Mindy.

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι η κολλητή της Emily, μετακόμισε στο δικό της διαμέρισμα λόγω ανωτέρας βίας, οπότε εύλογα θα διευρυνθεί η διάρκεια του ρόλου της στο μέλλον, ενδεχομένως και με κάποιες προστριβές. Η Ashley Park πάντως, στο OprahMag.com αποκάλυψε πως νιώθει πάρα πολύ έτοιμη να ξεκινήσει να βγαίνει ραντεβού στη σειρά. «Ξέρω ότι βρίσκομαι σε καλά χέρια. Εμπιστεύομαι ό,τι έχει σχεδιαστεί. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον θα είχε πλάκα! Αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για μένα είναι η φιλία μου με την Emily», σημείωσε.

Αναφορικά τώρα, με το καυτό σημείο της σειράς, που δεν είναι άλλο από τη σχέση της Emily με τον Gabriel ή αλλιώς Lucas Bravo, το αντικείμενο του πόθου της ίσως ήδη να μας έχει δώσει ένα ενδιαφέρον στοιχείο. «Η Camille είναι πολύ δυνατή και ξέρει τι θέλει. Έχουμε καταφέρει να δούμε μόνο την καλή της πλευρά, οπότε υποθέτω ότι μία άλλη μπορεί να “εκραγεί” όταν συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Οπωσδήποτε έχει μερικά “πυρομαχικά”… αλλά θα μπορούσαν να στοχεύσουν και στους δύο. Τα πράγματα μπορεί να πάνε σε διαφορετική κατεύθυνση», δήλωσε στο Metro.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top