Η Emma Stone πρόκειται να επισκεφτεί την Αθήνα στις 6 Μαΐου για να βρεθεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου «Βληχή» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η πρεμιέρα της ταινίας «Βληχή» θα γίνει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και θα προβληθεί συνοδεία μουσικών συνόλων τόσο την ημέρα της πρεμιέρας όσο και στις 7 και 8 Μαΐου ενώ στις 5 Μαΐου η σταρ και ο σκηνοθέτης θα δώσουν και μια συνέντευξη Τύπου.

Η ταινία γυρίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στην Τήνο μετά από πρόταση του καλλιτεχνικού Διευθυντή της ΕΛΣ Γιώργου Κουμεντάκη και της Διευθύντριας του ΝΕΟΝ Ελίνας Κουντούρη κι έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος The Artist on the Composer, μια συνεργασία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης ΝΕΟΝ που διασυνδέει πρωτοπόρους σύγχρονους εικαστικούς και σκηνοθέτες με τη ζωντανή εκτέλεση ορχηστρικής μουσικής.

Ο Λάνθιμος ανέλαβε τη δεύτερη ανάθεση του «The Artist on the Composer» και δημιούργησε ένα νέο κινηματογραφικό έργο που παρουσιάζεται πάντα με συνοδεία μουσικών συνόλων. Το μουσικό σενάριο της ταινίας αποτελείται από έργα των Γ. Σ. Μπαχ / Κνουτ Νύστεντ και Τόσιο Χοσοκάβα, τα οποία θα ερμηνευτούν ζωντανά στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος από τους σολίστ Αγγελίνα Τκάτσεβα (τσίμπαλο), Γου Γουέι (σενγκ), το κουαρτέτο “Μαρία Κάλλας” και τη Χορωδία της ΕΡΤ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!