Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωινό» δημιουργήθηκε  ένταση ανάμεσα στον Γιώργο Βάλαρη και τη Φαίη Σκορδά.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις που έκανε χθες ο ίδιος στη Μαρία Κοκολάκη, στις οποίες μιλώντας για τον κορωνοϊό είπε πως θεωρεί ότι είναι μια παγκόσμια συνωμοσία και πως η καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» ήταν τρομοκρατική.

«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του Μένουμε Σπίτι; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Θα δούμε κάποιες φαρμακοβιομηχανίες από τα φάρμακα να πλουτίζουν. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα» είχε πει ο Γιώργος Βάλαρης.

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν για τις παραπάνω δηλώσεις. ήταν και της Αφροδίτης Γραμμέλη, η οποία τον είχε πει «ανεύθυνο». Ο Γιώργος Βάλαρης θέλησε με το τηλεφώνημά του να εξηγήσει τι ακριβώς είπε, κάνοντας λόγο για παρερμηνεία των δηλώσεών του και συζητώντας με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της.

Η ένταση ωστόσο ανέβηκε όταν ο Γιώργος Βάλαρης προσπάθησε να μιλήσει ξεχωριστά σε κάθε συνεργάτη της εκπομπής, με τη Φαίη Σκορδά να παρεμβαίνει.

«Γιώργο άκουσε με λίγο. Με πολύ διακριτικότητα και σεβασμό σου δίνω χρόνο για να κάνεις πέντε διευκρινήσεις παραπάνω. Το πας το θέμα αλλού. Δεν απαντάς συγκεκριμένα για το αν το θεωρείς στημένο ή όχι. Που για αυτό τον λόγο έγιναν τα σχόλια. Αλλά δε μπορώ τώρα να μη μιλήσω, γιατί παίρνεις έναν-έναν συνεργάτη μου στη σειρά να απαντήσει επί προσωπικού. Επί προσωπικού μπορείς να πάρεις ένα τηλέφωνο. Σου έδωσα τον χρόνο να κάνεις τις διευκρινήσεις που θέλεις. Τώρα μην το πάμε είπε-ξείπες. Δεν είναι ωραίο» είπε με ένταση η Φαίη Σκορδά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!