Ένταση μεταξύ Κουδουνάρη και Καζαριάν: «Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο...»

Ένταση μεταξύ Κουδουνάρη και Καζαριάν: «Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο...»

Μια έντονη στιγμή παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης στο «My Style Rocks» μεταξύ του Στέλιου Κουδουνάρη και της Μαρίας Καζαριάν.

Η Μαρία είχε ντυθεί για να πάει μαζί με την αδελφή της σε κάλεσμα για brunch και μετά το τέλος της εκδήλωσης θα φωτογραφιζόντουσαν μαζί.

Όταν η Μαρία Καζαριάν έφτασε μπροστά από την κριτική επιτροπή και συγκεκριμένα μπροστά από το Στέλιο Κουδουνάρη, ο κριτής επικεντρώθηκε στη μη γνώση της νεαρής παίκτριας για το brunch στο οποίο επέλεξε να παρευρεθεί με την αδελφή της για να της μιλήσει έξω από τα δόντια .

«Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις, σοβαρά τώρα, για να μου απαντήσεις… Για το κόνσεπτ σου μιλάω…» σημείωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης προς τη Μαρία Καζαριάν. «Σε ρωτάω γιατί πας για brunch! Τι είναι το branch, δεν ξέρεις. Πας με την αδελφή σου, τι φοράει, δεν ξέρεις! Τι ώρα είναι, δεν ξέρεις! Ποιο μαγαζί είναι, δεν ξέρεις! Τι πας να κάνεις, δεν ξέρεις! Ε τι ξέρεις; Μούγγα στη στρούγγα» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο κριτής του «My Style Rocks».

«Δεν απαντάω, εντάξει» αντέδρασε, με τη σειρά της, η Μαρία Καζαριάν συμπληρώνοντας πως «με έχετε βάλει στον τοίχο και με πυροβολείτε! Τι να πω; Μου φωνάζετε κατ’ αρχάς! Ηρεμήστε λίγο γιατί μου βγάζετε αρνητική ενέργεια! Δεν είναι ήρεμος ο τρόπος σας. Είναι ένα παιχνίδι και είστε ένας κριτής».

Επίσης, η νεαρή διαγωνιζόμενη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ σημείωσε, με νόημα, πως «υπάρχει και τρόπος, σας παρακαλώ. Δεν φωνάζουμε, είμαστε στην τηλεόραση νομίζω. Δεν το δέχομαι αυτό. Δεν δέχομαι να μου φωνάζουν». Αμέσως, όμως, ο Στέλιος Κουδουνάρης δεν δίστασε να δείξει την πόρτα της εξόδου στη Μαρία Καζαριάν.

Τότε, η Μαρία αποχώρησε με την κριτική επιτροπή του να σχολιάζει μαζί με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες τη συγκεκριμένη αντίδραση.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αδελφή της νικήτριας του GNTM, Ειρήνης Καζαριάν επέστρεψε στο πλατό αιφνιδιάζοντας τους πάντες!

Δείτε την έντονη στιγμή μεταξύ Στέλιου Κουδουνάρη και Μαρίας Καζαριάν...

 

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top