Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Fantasia!

Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη στο Fantasia!

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης συναντιούνται για πρώτη φορά στην ίδια σκηνή, αλλά σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις της νυχτερινής Αθήνας.

Αυτό έδειξε και η πρεμιέρα τους, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τους τιμήσει και να διασκεδάσει μαζί τους. Οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και άλλα αγαπημένα τραγούδια ξεσηκώνοντας όσους βρέθηκαν στο Fantasia.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου επέστρεψε στην παραλιακή μετά από 20 χρόνια και μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη σεζόν στο Γκάζι και στην Ιερά Οδό. Έχοντας για προίκα έναν από τους καλύτερους δίσκους της (Άστα όλα και έλα) έρχεται με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο πλευρό της για να παρουσιάσουν μια φρέσκια πρόταση στην αθηναική διασκέδαση.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης περνά την πιο δημιουργική φάση καριέρας του με την μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη! Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, το “Ξημερώματα” του Κωνσταντίνου Αργυρού έχει την υπογραφή του τόσο σε στίχους όσο και μουσική, ενώ το ομώνυμο κομμάτι από το προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο “Αποτυπώματα” έχει αγαπηθεί από το κοινό.
Scroll To Top