Επανασύνδεση για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Γιάννη Λεωνίδου πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους

Επανασύνδεση για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Γιάννη Λεωνίδου πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους

 

Η Ιωάννα Μπέλλα και ο Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου πέντε μήνες μετά τον χωρισμό τους είπαν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife και της Νίκης Κώτσου, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί μετά τον χωρισμό του. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για έναν περίπου χρόνο, ωστόσο στις αρχές του 2021 έγινε γνωστό πως δεν είναι πια μαζί. Τελικά η επανασύνδεση ήρθε μερικούς μήνες μετά.

Μετά την επανασύνδεση μάλιστα, η Ιωάννα Μπέλλα πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό, αφού πλέον νιώθει πιο σίγουρη για τη σχέση της με τον γοητευτικό επιχειρηματία. Αν και οι δυο τους ταξιδεύουν πολύ συχνά, η έδρα τους βρίσκεται πάντα στο νησί της Αφροδίτης.

Ο Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου κατάγεται από την Κύπρο και δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο στους τομείς της ναυτιλίας και των λίαρ τζετ. Η οικογένειά του είναι ευρέως γνωστή στους επιχειρηματικούς κοσμικούς κύκλους της Κύπρου, για αυτό τόσο ο ίδιος όσο και η πρώην Σταρ Ελλάς έχουν φροντίσει η σχέση τους να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top