Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, πριν από έναν χρόνο, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από τη μακροχρόνια σχέση τους και την απόκτηση τεσσάρων παιδιών.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 3 Ιουλίου του 2017, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη της οικογένειας Βαρδινογιάννη, όπου πραγματοποιήθηκε και η δεξίωση.

Η διακόσμηση ήταν παραμυθένια ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψαν» εκτός από το ζευγάρι οι λαμπεροί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο, χώρο της Ελλάδας.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο γάμο είχαν τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού, τα οποία ήταν παρανυφάκια, η Αναστασία, ο Αλέξανδρος, η Αριάδνη και ο μικρός Απόλλωνας.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλοντας να τιμήσει την ημέρα αυτή ανήρτησε χθες μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο του με την Κάτια και της εξέφρασε δημόσια την αγάπη του!

Ο Σάκης Ρουβάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, τον χορό του με την Κάτια Ζυγούλη- ενώ έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Μαζί για πάντα, χρόνια πολλά αγάπη μου..».