Επίσημη πρεμιέρα για τη σειρά «La casa de papel» στην Ισπανία!

Επίσημη πρεμιέρα για τη σειρά «La casa de papel» στην Ισπανία!


Το «La casa de papel» έκανε επίσημη πρεμιέρα στην Ισπανία και ο πρωταγωνιστής Alvaro Morte γνωστός ως «Εl Professor» μας δίνει μια γεύση από όλα όσα έγιναν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του τρίτου κύκλου της σειράς.

Ο El Profesor με τους Tokyo, Denver, Rio, Nairobi, Helsinki, Raquel και Stockholm έρχονται ξανά να «διαρρήξουν» τις οθόνες μας στις 19 Ιουλίου. Η συμμορία του El Profesor φαίνεται πως διακόπτει αιφνίδια τις διακοπές της για να ξεκινήσει νέες περιπέτειες μετά την επιτυχημένη ληστεία στο Νομισματοκοπείο.

Η συνέντευξη Τύπου για τη σειρά δόθηκε πριν λίγες μέρες, ενώ τώρα έγινε και η επίσημη πρεμιέρα στην Ισπανία με το πρωταγωνιστικό cast να κλέβει τις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος ο «El Professor» μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media: «Μαδρίτη 11/07/2019. Πρεμιέρα για το «La casa de papel» Μέρος 3ο. Σας ευχαριστώ όλους για τη ζεστασιά και την αγάπη σας. Ευχαριστώ το netflix και όλη την ομάδα των Vancouver Media, και ευχαριστούμε όλες τις οικογένειες αυτής της ομάδας, που είναι αυτοί που υποφέρουν από απουσίες, λάθη και όλους τους συνεργάτες μας που μας φρόντισαν και μας στήριξαν στα εύκολα και στα δύσκολά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!»

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top