Το νυχτερινό κέντρο YTON, στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, ανοίγει ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως έγινε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε η επιχείρηση.

Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο έπειτα από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν άτομα χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλά και όρθιοι, με αποτέλεσμα να μπει λουκέτο.

Η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας του YTON παύει από σήμερα, με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση του YTON:

Με Προσωρινή Διαταγή του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών, η εκτέλεση της αναστολής λειτουργίας της επιχείρησης μας παύει από σήμερα. Το ΥΤΟΝ The Music Show θα φιλοξενήσει κανονικά το κοινό του το προσεχές Σάββατο 27/8 και Κυριακή 28/8. Όπως πράξαμε και μέχρι τώρα, θα εκπληρώσουμε κι αυτή τη φορά στο ακέραιο το χρέος μας για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Απευθύνουμε, ωστόσο, έκκληση στην Πολιτεία να επαναξιολογήσει τούτη την ώρα την «επιλογή» της να αξιώνει από όλους εμάς που διακονούμε τη ψυχαγωγία – διασκέδαση να επιτελούμε «αστυνομικού τύπου» καθήκοντα. Δεν μας αρμόζει, δεν Της πρέπει. Φυλάσσουμε την υγεία μας, φροντίζουμε όμως και τη ψυχή μας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!