Η Εριέττα Κούρκουλου είναι πλέον μητέρα και κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.

Η 29χρονη κόρη της Μαριάννας Λάτση και του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της, επέστρεψε στα social media και μέσα από το Instagram μια γεύση από τη νέα καθημερινότητά της ως μητέρα! Η νέα μαμά ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο της από την ώρα που τον θηλάζει, από τις πρώτες βόλτες τους αλλά και από τις στιγμές που κοιμάται.

«Η εμπειρία του τοκετού ήταν υπέροχη. Περάσαμε τις πρώτες 8 ώρες στο σπίτι και μετά πήγαμε στο νοσοκομείο. Ενώ είχα σκοπό να μην κάνω επισκληρίδιο, τελικά έκανα περιπατιτική επισκληρίδιο για να μπορώ να κινούμαι και να μη γεννήσω ξαπλωμένη» αποκάλυψε η Εριέττα Κούρκουλου για τον τοκετό.«Η νέα ζωή είναι πανέμορφη, έχει αυπνίες και άγχη που δεν υπήρχαν πριν αλλά τα συναισθήματα που βιώνουμε ξεπερνούν κάθε φαντασία. Άλλες μέρες κοιμάμαι περισσότερο και άλλες λιγότερο. Αρχίσαμε να βγαίνουμε από την πρώτη ημέρα που γυρίσαμε σπίτι (2 ημερών). Η πρώτη εβδομάδα του θηλασμού ήταν λίγο δύσκολη αλλά από εκεί και πέρα ήταν όλα υπέροχα και μας διευκολύνει πολύ γιατί συνέχεια κάπου είμαστε (γραφείο, έξω, βουνό, σε φίλους)» εξομολογήθηκε για τη νέα της ζωή ως μαμά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!