Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο χειρουργείο στο χέρι μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι

Έρρικα Πρεζεράκου: Το νέο χειρουργείο στο χέρι μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι

 

Στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία αποκάλυψε πως θα κάνει κι άλλο χειρουργείο στο χέρι της, μετά το ατύχημα που είχε το καλοκαίρι, όταν κατά τη διάρκεια των διακοπών της και ενώ βρισκόταν σε σκάφος στη θάλασσα, έπεσε και η προπέλα του ταχύπλοου την τραυμάτισε στο δεξί της χέρι.

Παράλληλα η αθλήτρια, αναφέρθηκε και στην υγεία της ανιψιάς της, της μικρής Αναστασίας που δίνει στην Αμερική μεγάλη μάχη, αφού διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου.

-Σε τι κατάσταση είσαι με την υγεία σου;

Κάνω καθημερινά φυσικοθεραπείες 3 ώρες, αλλά το χέρι μου έχει πολλή δουλειά ακόμα.  Οπότε, τον Φεβρουάριο θα γίνει και άλλο ένα χειρουργείο.

-Από πού αντλείς δύναμη;

Πραγματικά δεν ξέρω, δεν έχω απάντηση γι’ αυτό.  Είναι κάποιες ημέρες που είμαι καλά και κάποιες άλλες που δεν είμαι.

-Η κατάσταση της υγείας της ανιψιάς σου πώς εξελίσσεται;

Περιμένουμε σε 20 μέρες τη μαγνητική. Το παιδάκι κάποιες μέρες είναι καλά, κάποιες άλλες δεν είναι. Αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, γιατί μπορεί να είναι από τα φάρμακα. Είμαστε σε μια αναμονή.

-Θέλεις να κάνεις κάποια έκκληση στον κόσμο για την μικρούλα;

Για προσευχή. Το μόνο που ζητάμε είναι προσευχή. Κι εμείς κάθε εβδομάδα κάνουμε ομαδική προσευχή. Αν βρεθούν οπουδήποτε σε μια εκκλησία, ας κάνουν μια προσευχή γιατί αυτό ανταποκρίνεται πάρα πολύ όταν γίνεται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας το Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top