Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Έρωτας Μετά, η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο υλικό από την κάμερα που εντοπίστηκε στο σπίτι στην Ιτιά. Η σχέση του Παπαδόπουλου και της Όλγας παίρνει μια διαφορετική τροπή ενώ η Νόρα ανακοινώνει στον Γιώργο πως είναι έγκυος.

Ο Ηλίας δέχεται επίσκεψη από άνθρωπο του Αρχοντάκη, ο οποίος τον απειλεί και του δίνει τελεσίγραφο για την περαιτέρω συνεργασία τους ενώ η Ηλέκτρα επιστρέφει πάλι στο σπίτι μεθυσμένη και έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Στο παρελθόν, η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Ηλέκτρας, γεγονός που κάνει την Άννα να αισθανθεί ζήλια

Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ιτιάς, την ίδια στιγμή που Αντιγόνη κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανακτήσει μέρος του ελέγχου της εταιρείας.

Η Ηλέκτρα κάνοντας το σημαντικό βήμα αποφασίζει να πάει σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Η Ηλέκτρα δέχεται βοήθεια από τον Χρήστο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της αποτοξίνωσής της, γεγονός που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Τρία χρόνια πριν, η παράνομη σχέση της Άννας και του Κωνσταντίνου φουντώνει αναγκάζοντάς τους σε όλο και περισσότερα ψέματα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!