Έσπασε η Beyonce το βασιλικό πρωτόκολλο όταν συναντήθηκε με τη Meghan Markle;

Έσπασε η Beyonce το βασιλικό πρωτόκολλο όταν συναντήθηκε με τη Meghan Markle;

 

Η Beyonce σύναψε τις πρώτες διπλωματικές σχέσεις της με τη Meghan Markle, Δούκισσα του Sussex, το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πρεμιέρα της ταινίας «The Lion King», στο Λονδίνο. Ήταν σίγουρα μια χαρούμενη στιγμή, αλλά μερίδα του Τύπου δεν θα μπορούσε να την αφήσει χωρίς να προσθέσει στοιχεία αντιπαράθεσης.

Υπήρξε μία συζήτηση ότι η Beyoncé έσπασε αυτή την παλιά άμορφη έννοια που λέγεται «βασιλικό πρωτόκολλο» κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Entertainment Tonight, η βασιλική ασφάλεια περίμενε τη Meghan και τον πρίγκιπα Harry να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί τελευταίοι και μάλιστα έπρεπε να το καθαρίσουν.

Φυσικά, όποιος είναι εξοικειωμένος με το «πρωτόκολλο Beyonce» γνωρίζει ότι συνήθως στη βασίλισσα της R&B και ποπ, Bey αρέσει να είναι η τελευταία που βαδίζει στο χαλί και αυτό ακριβώς συνέβη το Σαββατοκύριακο.


Την συνόδευσε ο σύζυγος, της ράπερ Jay Z.

H πηγή του ET ανέφερε επίσης ότι η Beyonce και ο Jay Z «επισκίασαν εντελώς» το βασιλικό ζευγάρι τουλάχιστον όπως προέκυψε από τη μέτρηση του ενθουσιασμού του πλήθους.

Αυτό δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Η Beyonce πρωταγωνιστεί στην ταινία και σε αντίθεση με τη Δούκισσα του Sussex δεν βρίσκεται συχνά στο Λονδίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Scroll To Top