Την Κυριακή 8 Μαΐου ήταν «Γιορτή της μητέρας» και πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media με τις μαμάδες τους. Αναμεσά τους και ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με την μητέρα του από παλαιότερες στιγμές τους που εκείνη ήταν πλάι του στην περιπέτεια υγείας που πέρασε.

Η ανάρτηση του Ετεοκλή Παύλου:

«Θα σας διηγηθώ μια ιστορία για ένα παιδί και την μητέρα του. Η ιστορία βρίσκει το παιδί να είναι σε κώμα και να χαροπαλευει στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι ελπίδες των γιατρών να ζήσει ελάχιστες …Για τη μητέρα όμως ακόμα και το ελάχιστο ήταν πολύ. Οι γιατροί συμβούλεψαν την οικογένεια να μπαίνει στο δωμάτιο και να του μιλάει γιατί ακόμα και όταν είναι σε κώμα ο ασθενής είναι πολύ σημαντικό και έτσι έγινε!!Οι προσπάθειες όλων ήταν μάταιες.Κάποια στιγμή και ενώ ο ασθενής εξακολουθούσε να βρίσκεται σε κώμα, μπήκε η μητέρα του και έβαλε το χέρι της πάνω στο δικό του και τότε ο ασθενής ξέσπασε σε κλάματα.Η αγάπη της μητέρας,το μαγικό αυτό συναίσθημα προκάλεσε την συγκεκριμένη και μοναδική αντίδραση του ασθενή. Ο ασθενής είχα την τύχη να είμαι εγω και αυτή η γλυκιά μανούλα είναι η μητέρα μου και λέω την τύχη επειδή ένιωσα την αγάπη της μάνας τόσο δυνατά που σχεδόν είχε γεύση. Στον όρο μητέρα, εκεί ξεκινούν και τελειώνουν όλα…παντα διπλα μου στα πιο δύσβατα και σκοτεινά μονοπάτια, σε αυτά που ακόμα και ο ίδιος μου ο εαυτός προσπαθεί να ξεχάσει ότι υπήρξε. Η γλυκιά μου μάνουλα Δήμητρα και η γλυκιά μου μανούλα Ελένη, που θα τους είμαι πάντα ευγνώμων που μου επιτρέπουν να ζω δίπλα τους, δίπλα  σε αυτές τις δυο υπέροχες μανούλες της ζωής μου. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!