Για την πρώτη της live εμφάνιση στο Άμστερνταμ, μίλησε η Κατερίνα Ντούσκα, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurorivision 2019 με το τραγούδι Better Love.

Ωστόσο η πρώτη live της εμφάνιση πριν την Eurovision 2019 δίχασε, καθώς πολλοί σχολίασαν πως η φωνή της ήταν αρκετά βραχνή και αρκετά διαφορετική από αυτή που άκουσαν στο βίντεο κλιπ.

Δίνοντας, λοιπόν, συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, η Κατερίνα Ντούσκα ανέφερε πως εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστη και έτσι δεν μπόρεσε να αποδώσει το 100% των δυνατοτήτων της, διαβεβαιώνοντας πως η φωνή της δεν θα έχει καμία σχέση στον ημιτελικό της Eurovision 2019.

«Ήμουν άρρωστη , η δασκάλα μου είπε να κάνω αφωνία. θα μπορούσα να μην ανέβω στο stage. Επέλεξα να ανέβω και να είμαι εκεί για τους φανς, γι’ αυτό άλλωστε πήγαμε, ήταν ένα πάρτι για τους φανς. Δεν είναι ούτε ένα τηλεοπτικό σόου ούτε είχαμε τον χρόνο να οργανωθούμε και να προετοιμαστούμε όλοι όπως πρέπει, ούτε υπάρχουν προφανώς υποδομές με αρμόδιους στη Eurovision 2019. Εγώ επέλεξα να ανέβω με τις συγκεκριμένες συνθήκες, προφανώς δεν ήταν για μένα μια καλή αντιπροσωπευτική εμφάνιση αλλά αλήθεια δεν έχω περάσει ποτέ καλύτερα σε κακή μου εμφάνιση», δήλωσε η ίδια.

«Ο κόσμος που τραγουδάει ξέρει πως τραγουδάω. Το live ήταν πάντα το δυνατό μου χαρτί . Δεν ήταν κάτι ευχάριστο για εμένα αλλά κατάφερα να το ξεχάσω μέσα από τον κόσμο. […] Μπορώ να καταλάβω ποια είναι η απόδοσή μου. Ήξερα πώς βγήκα, ήξερα ότι δεν άκουγα καλά, εγώ εκτέθηκα γιατί ήμουν άρρωστη. Δεν χρειαζόμουν να διαβάσω καμιά κριτική, ούτε καλή ούτε αρνητική για να ξέρω πως απέδωσα. Ήξερα ότι δεν απέδωσα, οπότε δεν δίνω βάση και προχωράω», συμπλήρωσε.