Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε για ποια εκπομπή πέρασε από δοκιμαστικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Ευαγγελία Αραβανή: Δείτε για ποια εκπομπή πέρασε από δοκιμαστικό για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

 

Η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Τετάρτης έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή Happy Day.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της Ευαγγελίας Αραβανή στο Open και από ποια εκπομπή έχει περάσει δοκιμαστικό.

«Υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια στο Open αλλά το καθεστώς εκεί είναι λίγο ιδιαίτερο. Πάμε σε μία ζώνη, που είναι μία ζώνη “πουλημένη” αλλού για αυτό το λόγο χρειάστηκε να περάσει από ένα δοκιμαστικό. Φαίνεται πως η Ευαγγελία Αραβανή θα είναι το πρόσωπο που ενδεχομένως να αντικαταστήσει τον Πέτρο Κωστόπουλο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στην ζώνη του σαββατοκύριακου. Να κάνει μία αντίστοιχη εκπομπή στην οποία πέρασε από δοκιμαστικό την προηγούμενη εβδομάδα. Δοκιμαστικό γιατί η ζώνη είναι αυτή πουλημένη στην προηγούμενη διοίκηση, του Κύριου Βρυώνη όπου εκεί έχει διαφημιστικό χρόνο και είναι περίεργη η κατάσταση. Ωστόσο εδώ δεν αποφασίζει το Open, αποφασίζει η προηγούμενη διοίκηση διότι δεν φτάνει να είσαι πολύ καλή στην παρουσίαση πρέπει να πουλάς σωστά το προϊόν που έχεις μπροστά σου και αυτό μετράει περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε χαρακτηριστικά: «Η Ευαγγελία Αραβανή είναι ένα πολύ ωραίο και ταλαντούχο κορίτσι αλλά θεωρώ σε αυτή την ζώνη ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι πολύ καλός και δυνατός, και ο τρόπος που διαχειρίζεται τα πιο gossip θέματα και τα θέματα επικαιρότητας δεν νομίζω ότι η Ευαγγελία μπορεί να το υποστηρίξει.».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top