Ευαγγελία Αραβανή: «Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα»

Ευαγγελία Αραβανή: «Η τελευταία φορά που έκλαψα ήταν την προηγούμενη εβδομάδα»

Μετά το φινάλε του Project Runway η Ευαγγελία Αραβανή κάνει έναν ψύχραιμο απολογισμό και φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Madame Figaro. Στη συνέντευξη που παραχωρεί στο τεύχος Μαρτίου μιλάει για την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχει από μικρή ηλικία, για το πώς αντιμετωπίζει την επαγγελματική απόρριψη, ενώ γι’ ακόμη μια φορά αποκαλύπτει το πόσο πολύ θέλει να δημιουργήσει οικογένεια.

Μια βασική απορία που έχουν πολλοί για εκείνη είναι σχετικά με το αν το παρουσιαστικό της έκανε κατά καιρούς ανθρώπους γύρω της να νιώσουν ότι απειλούνται.«Είναι πολλές οι φορές που επιβάλλεται να αποδείξεις ότι δεν έχεις μόνο μια ωραία εμφάνιση. Είναι ένας διαρκής αγώνας, εκτός αν φτάσεις σε κάποιο σημείο που δεν θα ασχολείται κανείς μαζί σου. Γνωρίζοντάς με, το τελευταίο πράγμα που θα νιώσει κανείς είναι απειλή. Είμαι πολύ αθόρυβη. Από το σχολείο ακόμη θεωρώ ότι ήμουν από εκείνα τα άτομα που περνούσαν απαρατήρητα. Τόσο ήσυχη».

Η αβίαστη κομψότητα θέλει τέχνη και το στυλ είναι συνώνυμο της προσωπικότητας. Πώς είναι η Ευαγγελία στην καθημερινότητά τη; «Στην καθημερινότητά μου φοράω φόρμες και αθλητικά γιατί έτσι νιώθω άνετα. Είμαι ντροπαλή. Πιο παλιά περπατούσα στον δρόμο και αν ένιωθα ότι με κοιτάει κάποιος ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Δεν έχω την αυτοπεποίθηση που θα έπρεπε να έχω».
Εκτός από έλλειψη αυτοπεποίθησης, στα ελαττώματά της συγκαταλέγει ότι είναι (λίγο) υστερική με την καθαριότητα και αρκετά ευκολόπιστη.

Η τηλεόραση προσφέρει απλόχερα τα τελευταία χρόνια επαγγελματικές απογοητεύσεις. Αλήθεια πώς διαχειρίζεται μια γυναίκα που έχει όλο το πακέτο την επαγγελματική απόρριψη;

«Αναλόγως την απόρριψη. Θα περάσω το στάδιο της στεναχώριας, αλλά μετά από λίγο θα πω «οκ». Μέσω αυτής σκληραγωγείσαι και κοιτάς μπροστά. Πάντως δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός. Αντιμετωπίζω τη δουλειά μου σοβαρά επειδή από εκεί βγάζω τα προς το ζην. Ωστόσο, ποτέ δεν είχα τρομερά όνειρα για τον εαυτό μου. Μπορεί κακώς. Να φανταστείς, δεν είμαι άνθρωπος που βάζει στόχους».Scroll To Top