Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ευαγγελία Αραβανή: Μιλάει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο

H Ευαγγελία Αραβανή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και την προσωπική της ζωή.

Όσον αφορά τις περιόδους ανασφάλειας που έχει βιώσει, η ίδια απαντά: «Παλιότερα ήμουν πολύ πιο ντροπαλή απ’ όσο είμαι σήμερα. Με το πέρασμα ου χρόνου, μεγαλώνοντας, ωριμάζοντας, νιώθοντας καλύτερα με μένα, πέταξα την μεγάλη ντροπή.

Παλιά ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Περπατούσα στον δρόμο, με κοίταζαν και ήθελα να κρυφτώ. Ήμουν σε μια εκδήλωση, έβλεπα ανθρώπους που γνώριζα και ντρεπόμουν να πάω πρώτη να μιλήσω ή να τους χαιρετήσω. Δεν μίλαγα από την ντροπή μου. Φοβόμουν και την σκιά μου. Κάποια στιγμή είπα στον εαυτό μου «αφέσου».Βέβαια, η όμορφη Ευαγγελία δεν θα γινόταν να μην μιλήσει και για τον επί 1 χρόνο σύντροφό της: «Ο Νίκος έχει πολύ καλή ψυχή. Είναι ευαίσθητος αν και γενικά δεν το δείχνει προς τα έξω. Είναι ειλικρινής και λέει ευθέως αυτό που θέλει να σου πει, χωρίς να το ωραιοποιεί. Το εκτιμώ πολύ αυτό κι ας είναι καμιά φορά σκληρό. Με τον Νίκο μένουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Θεωρώ τον εαυτό μου εύκολο άνθρωπο στη συμβίωση. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει τίποτα περίεργο. Κάθε ζευγάρι βάζει τα όριά του για να συμβιώσει. Δεν χρειάζεται να βγάλεις μολύβι και χαρτί και να το γράψεις».

Δεδομένου ότι η σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται αν η Ευαγγελία θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ίδια αποκαλύπτει: «Δεν έχω νιώσει έτοιμη για γάμο. Άλλωστε, δεν είναι αυτοσκοπός μου ο γάμος όσο το να δημιουργήσω οικογένεια. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα φανεί. Δεν ξέρω αν θα ήθελα μεγάλη οικογένεια. Νομίζω ότι θα είμαι ικανοποιημένη με δύο παιδιά».
Scroll To Top