Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για πρώτη φορά για την απώλεια της μητέρας της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο να προχωρήσει στη δωρεά των οργάνων της παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν δωρητής οργάνων.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν τόσα πολλά τα εμπόδια που συνάντησε που υποχρεώθηκε τελικά να αναζητήσει «μέσον» για να πάρουν τα όργανα της μητέρας της.

«Δεν θέλω να πω ότι μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά αλλά η μητέρα μου ήταν δωρήτρια οργάνων κι ότι βάλαμε μέσον για να της πάρουν τα όργανα… Βλέπεις πως το αντιμετώπισε η πολιτεία… Τώρα τα αρχεία είναι κάπου χαμένα…. Να βρεθεί εντατική για να της πάρουν τα όργανα. Μας είπαν από το νοσοκομείο τώρα που να το ψάχνετε και έχουν χαθεί τα αρχεία κι είναι δύσκολη κατάσταση. Λέμε σοβαρά τώρα;» είπε αρχικά η Ευδοκία Ρουμελιώτη και συμπλήρωσε: «Πρέπει να το δούνε. Από την στιγμή που ο άλλος είναι εγκεφαλικά νεκρός και δωρητής, πρέπει να γίνει αμέσως… Είναι αδιανόητο. Εμένα η μητέρα μου έσωσε κι υπάρχει μέσα σε επτά ανθρώπους και πήραν τα όργανά της και λες ρε παιδιά δεν έπρεπε να παρακαλέσω για αυτό, εσείς έπρεπε να μου τα κάνετε εύκολα και μέσα στον πόνο του να χάνεις τον δικό σου άνθρωπο».

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε και για την υιοθεσία που προσπάθησε να κάνει αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε εξομολογούμενη ότι «με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε». «Ξέρουμε που είναι το παιδί τώρα αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα θα είχα αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά αλλά δεν τον έχω δει.. Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι αλλά δεν έρχεται όμως είμαι αγορομάνα γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι» είπε η ηθοποιός.

Στην ερώτηση, τέλος, για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ξανά ένα παιδί η Ευδοκία Ρουμελιώτη απάντησε: «Αν με ρωτούσες, πριν έναν χρόνο θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι. Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα γιατί όταν έχουμε τα παιδιά δεν μπορούμε να παίρνουμε εύκολα αποφάσεις, είναι θέματα που πρέπει να κοιτάξεις και πίσω δεν είμαι μόνη μου».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!