Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της ηθοποιού με γνωστό χειρουργό!

Ευγενία Δημητροπούλου: Ο μυστικός γάμος της ηθοποιού με γνωστό χειρουργό!

Η Ευγενία Δημητροπούλου την Παρασκευή παντρεύτηκε μυστικά τον αγαπημένο της, Στέλιο Βλατάκη με πολιτικό γάμο στην Κηφισιά.

Η γνωστή ηθοποιός και ο νευροχειρουργός σύντροφό της, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ευχάριστη είδηση δεν έγινε γνωστή.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδελφή μου τηλέφωνο, η  οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top