Η Εύη Φραγκάκη έκανε δυναμικό τηλεοπτικό comeback στην “Ελένη” στον ALPHA, περνάει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και απαντάει στο περιοδικό You, αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και αποκαλύπτει πως έχει χάσει τη δουλειά της δυο φορές επειδή δεν ενέδωσε!   
Πολλές γυναίκες από τον χώρο της showbiz αλλά και από τον δημοσιογραφικό χώρο βγήκαν και παραδέχτηκαν ότι έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Εσύ είχες ανάλογη εμπειρία με προϊστάμενό σου;

Προφανώς και είχα τέτοια κρούσματα, όχι από συναδέλφους, αλλά από προϊσταμένους, με σαφές ηλικιακό χάσμα μεταξύ μας. Μάλιστα, δύο εξ αυτών μέσα στα χρόνια κατάφεραν να χάσω τη δουλειά μου, επειδή ουσιαστικά δεν ενέδωσα στις βιολογικές ορέξεις τους ή στο υπερβολικά επίμονο ενδιαφέρον τους.

Προφανώς, οι συγκριμένοι ελλειμματικοί άντρες είχαν τα δικά τους θέματα επιβεβαίωσης της αντρικής τους υπόστασης και ένιωσαν μάλλον σημαντικοί μέσα από την εξουσία που τους έδινε η καρέκλα τους. Τι να πεις, υπάρχουν δυστυχώς και αυτές οι περιπτώσεις για να μας θυμίζουν ότι δεν ζούμε σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο, αλλά και για να ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα οι σωστοί και όχι κομπλεξικοί άντρες.