Η Εύη Φραγκάκη μιλάει στο PEOPLE για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα. «Σήμερα είναι η Γιορτή της Μητέρας, κι εγώ γιορτάζω κάθε μέρα εδώ και δέκα χρόνια, από την ημέρα που γεννήθηκε ο γιος μου!
Θυμάμαι χαρακτηριστικά την ώρα που έβγαζα φωτογραφίες την υπέρμετρη κοιλίτσα μου, όσο ετοιμαζόμουν για το μαιευτήριο, χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα ότι σε λίγες ώρες θα άλλαζε η ζωή μου για πάντα, αλλά και η θεώρησή μου για τον κόσμο.
Με τον ερχομό του γιου μου, Σταύρου, στη ζωή ξαναγεννήθηκα. Τόσο απλά, τόσο δυνατά.

Το συνειδητοποιώ όλο και βαθύτερα όσο ζω κάθε μέρα του παιδιού μου μαζί του, δίπλα του, νύχτα και μέρα. Όλα όσα ζω κοντά του μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια με άλλαξαν άρδην, κάθετα και κατακόρυφα, ως χαρακτήρα, ως άνθρωπο, ως επαγγελματία, ως γυναίκα, ως σύντροφο, ως φίλη, ως κόρη. Από την ημέρα που γεννήθηκε λειτουργώ σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου με γνώμονα εκείνον και το δικό του καλό.

Η Γιορτή της Μητέρας με καθηλώνει επειδή με συνδέει μοναδικά με τους δύο ανθρώπους που γνωρίζουν τον χτύπο της καρδιάς μου, γιατί τον έχουν ακούσει από μέσα… Με τη μητέρα μου, που μεγάλωσα στα σπλάχνα της, και με τον γιο μου, που για εννέα μήνες ζούσαμε μαζί σαν ένα».
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!