Εύη Καραγιάννη: «Ο Κώστας Βουτσάς με παρακαλούσε να υιοθετήσει τον Άνθιμο»

Εύη Καραγιάννη: «Ο Κώστας Βουτσάς με παρακαλούσε να υιοθετήσει τον Άνθιμο»

Η Εύα Καραγιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day»και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο βιβλίο που γράφει για τον αείμνηστο Κώστα Βουτσά, αλλά και τις σχέσεις του με τον γιο της, Άνθιμο Ανανιάδη.

«Δεν είναι ένα συμβατικό βιβλίο, “η ζωή μου με τον Κώστα”. Είναι γενικότερο. Έχει γεγονότα συγκλονιστικά της ζωής μου, ένα μεγάλο κεφάλαιο και με τη ζωή μου με τον Κώστα.

Όταν γιόρταζε έφευγε νωρίς το πρωί και πήγαινε και μου έφερνε τεράστια ανθοδέσμη με λουλούδια. Ενώ είχε το κλειδί, χτυπούσε την πόρτα, εγώ άνοιγα. Ήταν με μία αγκαλιά λουλούδια και με μία κάρτα μεγάλη που έγραφε “αγάπη μου να με χαίρεσαι'”. Ήταν πολύ όμορφο.

Μου λείπει φυσικά. Ο Κώστας δεν έχει πεθάνει και δε πρόκειται να πεθάνει ποτέ για κανέναν άνθρωπο. Και του Άνθιμου του λείπει πολύ. Έχει μια θαυμάσια ισορροπία. Σεβασμό στον βιολογικό του πατέρα, που του στάθηκε πάρα πολύ και σεβασμό και αγάπη για τον Κώστα. Ο Κώστας στα 15 χρόνια της κοινής μας πορείας παρακαλούσε να υιοθετήσει τον Άνθιμο. Εγώ δεν το δέχτηκα ποτέ, διότι η συνείδηση μου έλεγε πως ο πραγματικός πατέρας του Άνθιμου είναι ο Τιμόθεος. Εσύ Άνθιμε έχεις τον καλύτερό σου φίλο που λέγεται Κώστας και τον κηδεμόνα σου, που οφείλεις να σέβεσαι και να αγαπάς, όπως σε αγαπάει αυτός» είπε η Εύη Καραγιάννη.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top