Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν πάει ο νους σας τι έφαγε από τα σκουπίδια στο Survivor

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν πάει ο νους σας τι έφαγε από τα σκουπίδια στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2night Show» και μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor και το φαγητό που αναγκάστηκε να φάει από τα σκουπίδια.

«Στις συγκεκριμένες συνθήκες που έζησα δεν έχω ξαναζήσει να πεινώ. Είδα πόσο άσχημο είναι. Η παραγωγή σε έχει πολύ στενά περικυκλωμένο. Για να πας να ουρήσεις, παίρνεις την άδειά τους. Που σημαίνει σκουπίδια που έβρισκα κι αποφάγια δεν μου επέτρεπαν να τα φάω τόσο σε εμένα όσο και στα άλλα παιδιά γιατί έτσι είναι το format» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Γρηγόρη μου έφαγα αποφάγια. Έφαγα και δεν ήταν ένα σάντουιτς δαγκωμένο και πεταμένο στα σκουπίδια. Βρήκα μια μέρα σε ένα αγώνισμα ένα κομμάτι από τυρόπιτα κουρού, η οποία ήταν ξεραμένη 6-7 μέρες κάτω γεμάτη μυρμήγκια. Είμαι και φιλόζωη. Φύσηξα σαν φυσαρμόνικα κι έφυγε το 90% των μυρμηγκιών. Το υπόλοιπο 10% έμεινε μέσα. Μου έκανε εντύπωση που την ώρα που πήγαινα να τη βάλω στο στόμα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου είπε μην κάνεις βλακεία κι η Μυριέλλα Κουρεντή μου ζήτησε και της έδωσα» συμπλήρωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top