Καλεσμένες στο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν σήμερα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Βρισηίδα Ανδριώτου, οι οποίες δηλώνουν έτοιμες για το πανόραμα του Survivor και σχολιάζουν την ενδεχόμενη επιστροφή της Δαλάκα και της Ασημίνας.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τα κορίτσια αν υπάρχει πιθανότητα η Δαλάκα και η Ασημίνα να επιστρέψουν στο παιχνίδι, οι δύο πρώην παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου είπε: «Η παραγωγή δε θα τους έδιωχνε αν δεν είχαν αποδείξεις. Παρόλα αυτά μπορεί να μην έχουν όντως αποδείξεις και απλά επειδή οι μπλε δεν δεχόντουσαν να κάνουν το συμβούλιο, οπότε δε θα είχαν επεισόδιο. Αυτό είναι πολύ κακό να μην έχεις να δείξεις επεισόδιο. Μπορεί αυτή η απόφαση να ήταν λάθος γιατί μπορεί να μην έχουν αποδείξεις. Βέβαια κάθονται και τρώνε 2 εβδομάδες».

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από πλευράς της δήλωσε: «Εγώ δε πιστεύω ότι είχαν κινητό. Τσάμπα αποθέωσα τον Μπάρτζη και είπα μπράβο βγήκες και το είπες, πιστεύω ότι είναι αυταπάτες του μυαλού του. Εγώ έτσι πιστεύω, λέω τη γνώμη μου».