Εδώ και αρκετούς μήνες, η προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει βρεθεί στο επίκεντρο, καθώς την ώρα που η ίδια και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για το τι συμβαίνει στη σχέση τους, οι φήμες τη θέλουν να έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από τη δική της πλευρά έχει ξεκαθαρίσει πως σε αυτή τη φάση της ζωής της δε θέλει να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά της και κρατήσει αυτό το κομμάτι μακριά από τα φώτα.

Κι ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρίσκεται ακόμα στον Άγιο Δομίνικο κι εκείνη κάνει διάφορα ταξίδια σε Ελλάδα και εξωτερικό  (στα περισσότερα από αυτά μαζί της είναι και ο Γρηγόρης Μόργκαν) σήμερα, δημοσίευσε ένα quote στον λογαριασμό της στο Insagram το οποίο γεννά νέα ερωτηματικά για την προσωπική της ζωή.

«Να είσαι με κάποιον που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερη στη ζωή. Οι σχέσεις είναι πολλά περισσότερα από το να ερωτεύεσαι, Είναι να εμπνέει ο ένας τον άλλο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του. Είναι να σε ωθεί να εξελιχθείς χωρίς να σε τραβάει προς τα κάτω. Να σε υποστηρίζει όταν δε μπορείς να το κάνεις εσύ για εσένα. Καλημέρα» είναι το μήνυμα που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.