Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, έχουν τραβήξει, όπως έχει γίνει γνωστό, χωριστούς δρόμους, με την δημοσιογράφο μάλιστα να έχει προχωρήσει στην προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και λίγους μήνες είναι σε σχέση με τον ντράμερ Γρηγόρη Μόργκαν, που στο παρελθόν είχε πάρει μέρος στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, «Nomads».

Το νέο ζευγάρι, αγαπάει πολύ τα θαλάσσια σπορ και πέρασε το καλοκαίρι κάνοντας surf στα Χανιά, ενώ μοιράστηκαν και στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Μάλιστα τρεισήμισι περίπου χρόνια πριν, και συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2019, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχαν βρεθεί στα εγκαίνια του κέντρου σολάριουμ του Στέλιου Χανταμπάκη στη Νέα Ιωνία. Εκεί ήταν και ο Γρήγορης Μόργκαν, που προηγουμένως είχε λάβει μέρος στο Nomads.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνος Βασάλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Σόφη Πασχάλη, Στέλιος Χανταμπάκης κ.α. πόζαραν μάλιστα μαζί, με τη φωτογραφία να ανεβαίνει στα social media.