Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Χρίσλα Γεωργακοπούλου τόνισε πως υπάρχουν σκέψεις το «Love it» να αλλάξει ώρα και να ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 11.30. Την ώρα δηλαδή που βλέπουμε την εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου.

Παράλληλα δημοσίευμα, αναφέρει πως στο κανάλι σκέφτονται να κόψουν το «Love it» και να το αντικαταστήσουν με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Από την άλλη υπάρχουν επίσης σκέψεις να μετακομίσει η Ιωάννα Μαλέσκου τα Σαββατοκύριακα.

Από την άλλη, ο Χάρης Λεμπιδάκης τόνισε πως από τον ΣΚΑΙ του είπαν πως η Ιωάννα Μαλέσκου ούτε αλλάζει ώρα, ούτε μετακομίζει το Σαββατοκύριακο και πως το κανάλι τη στηρίζει κανονικά. Παράλληλα το συμβόλαιο της Ιωάννας Μαλέσκου αναφέρει πως η εκπομπή της θα είναι καθημερινή και όχι το Σαββατοκύριακο.

Την ίδια στιγμή ο δημοσιογράφος Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας συνάντησε την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία απέφυγε ωστόσο να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

 

Ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου επέλεξε να απαντήσει μέσα από την εκπομπή της, σε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Έτσι στην έναρξη του «Love it» είδαμε στο τραπέζι της εκπομπής να κάθεται η Ελένη Καρποντίνη και ο Κωνσταντίνος Αρτσίτσας ενημέρωσε on air την Ιωάννα Μαλέσκου για ότι συνέβη λέγοντας: «Μας σχολιάζει μια απέναντι εκπομπή και μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής σαν την Ελένη Μενεγάκη δεν θα το έκανε ποτέ».

«Μου συγκρίνεις την Κατερίνα Καινούργιου με την Ελένη Μενεγάκη; Για να καταλάβω», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε φανερά ενοχλημένη: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε. Νόμιζα ότι έχω πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα… Με περίμενε κάμερα από την εκπομπή και με ρώτησε αν έχω κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά… Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι είναι πολύ κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Το καταλαβαίνω και αυτό προκύπτει… Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!