Φανή Χαλκιά: «Είχα πει στον Λούη να μείνουμε σε ξεχωριστά σπίτια για να μη βαριόμαστε»

Φανή Χαλκιά: «Είχα πει στον Λούη να μείνουμε σε ξεχωριστά σπίτια για να μη βαριόμαστε»

Η Φανή Χαλκιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό», η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της μέσα στην καραντίνα, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

«Γενικά παίρνω πολλά κιλά στις εγκυμοσύνες, δεν προσέχω. Στον Πέτρο είχα πάρει 32 και στον Κωνσταντίνο 20. Στην τελευταία εγκυμοσύνη είχα πάρει 14 κιλά, ήμουν φανταστικά και έρχεται η καραντίνα και παίρνω συν 6. Το μωρό είναι πολύ ήσυχο. Έπινε γάλα και κοιμόταν και έτσι ο μεγάλος μου γιος το είχε λίγο σαν κούκλα στην αρχή.

Ούτε η μαμά μου δεν μου το είχε να κάνω δύο παιδιά. Γιατί είχε ξεκινήσει να λέει «κάνε ένα παιδί» και της έλεγα «κάνε εσύ». Προκύπτουν τα πράγματα. Θα το πούμε Κωνσταντίνο, το όνομα του μπαμπά μου. Το Πέτρος είναι το όνομα του μπαμπά του Λούη», εξομολογήθηκε η Φανή Χαλκιά.

«Με τον άντρα μου είμαστε λίγο καιρό μαζί για όλα αυτά που έχουμε κάνει και τα παιδιά. Νομίζω τον χειμώνα που μας έρχεται θα κλείσουμε 3 χρόνια. Έμεινα έγκυος πάρα πολύ γρήγορα, οπότε όταν κλείσαμε χρόνο είχαμε ένα παιδί που ήταν 3 μηνών. Δεν έχουμε προλάβει να παντρευτούμε. Μου έχει κάνει πρόταση, έχω δεχτεί. Μου την έκανε την πρώτη Πρωτοχρονιά που ήμασταν μαζί, που είχαμε ήδη παιδί βέβαια. Το είχε οργανώσει. Ήταν ωραία.», είπε η Φανή Χαλκιά και παράλληλα αποκάλυψε: Δεν ήμουν από τις γυναίκες που φανταζόμουν ποτέ το νυφικό. Έλεγα ότι θα είμαι με έναν άντρα θα τον λατρεύω, αλλά θα μένουμε σε διαφορετικά σπίτια να μην βαριόμαστε. Του το είπα, το είχα σκεφτεί. Μου είπε: “Καλά αγάπη μου, άμα θες μένουμε και σε χωριστά σπίτια”. Αλλά εντάξει δεν είναι καταπιεστικός, οπότε αντέχω. Μου αρέσει κιόλας!».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

 

 

 

Scroll To Top