Φαίη Σκορδά: Ανακοίνωσε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα των σειρών και των εκπομπών του ΑΝΤ1

Φαίη Σκορδά: Ανακοίνωσε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα των σειρών και των εκπομπών του ΑΝΤ1

 

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης ενημέρωσε τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της πότε ξεκινούν τα γυρίσματα των σειρών και των εκπομπών του ΑΝΤ1, αλλά και ανέφερε και την ημερομηνία από την οποία θα παρακολουθούμε καινούργια επεισόδια.

«Να πούμε ότι ξεκινούν όλα τα γυρίσματα ξανά με το καλό, αφού έχουν γίνει πολύ σοβαρές συζητήσεις ανάμεσα στην παραγωγή και σε όλες τις ομάδες των πρωταγωνιστών. 11 Μαΐου ξεκινούν τα γυρίσματα όλων των παραγωγών του ΑΝΤ1. 

Οι “Άγριες μέλισσες”, η “Γυναίκα χωρίς όνομα”, και το “Πέτα τη φριτέζα”, όλα. Επίσης, παράλληλα και τα παιχνίδια μας τα ωραία, “Still Standing”, “Ρουκ Ζουκ”. Βέβαια, να πούμε πως μέχρι στιγμής βλέπαμε κάποια επεισόδια και ενώ ξεκινούν τα γυρίσματα 11 του μηνός, στον αέρα τα ολόφρεσκα επεισόδια θα τα δούμε 18 Μαΐου. 

Υπάρχουν ήδη γυρισμένα επεισόδια – κάποια, όχι μεγάλος αριθμός – τα οποία έπρεπε να μπουν στο μοντάζ. Υπάρχει μια διαδικασία, μοντάζ, μουσικής, επιμέλειας, οπότε θα έχουμε από τις 18 Μαΐου να δούμε φρέσκο πρόγραμμα. Όλα τα καινούργια και από τα παιχνίδια μας, βλέπουμε και την αγαπημένη Μαρία και την αγαπημένη Ζέτα, αλλά να μπούμε σε μια ρουτίνα πάλι με τις αγαπημένες μας σειρές», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!


 

Scroll To Top