Φαίη Σκορδά: Βόλτα στο Κολωνάκι με άψογο look!

Φαίη Σκορδά: Βόλτα στο Κολωνάκι με άψογο look!

Η Μεγάλη Εβδομάδα είναι πλέον προ των πυλών και η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει να κάνει τα δικά της σχέδια για τις διακοπές του Πάσχα. Η όμορφη παρουσιάστρια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πρόκειται να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Άνω Πορόια, όπου μαζί με τους δικούς της ανθρώπους θα ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Real», μαζί της στο ταξίδι θα είναι και οι δύο γιοι της, Γιάννης και Δημήτρης. Μπορεί ακόμα η οικοδέσποινα του «Πρωινού» να μην γνωρίζει ποιες μέρες τα παιδιά θα είναι μαζί της και ποιες με τον Γιώργο Λιάγκα, όμως κάποια πράγματα είναι δεδομένα. Κάθε φορά που ταξιδεύει στο χωριό της, συναναστρέφεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα και βρίσκεται κοντά τη φύση, χαλαρώνει και ξεχνά το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας.


Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr απαθανάτισε την παρουσιάστρια την ώρα που απολάμβανε τη βόλτα της με μια φίλη στο κέντρο της πόλης.Φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα και ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες, η Φαίη Σκορδά μαγνήτισε τα βλέμματα ενώ η ίδια ήταν αρκετά ευδιάθετη κατά τη διάρκεια της βόλτα τηςScroll To Top