Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στο νυχτερινό κέντρο 4711 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον όμιλο Ουνέσκο Βορείων Προαστίων η Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Βραδιά για την υποστήριξη του έργου της Κιβωτού του Κόσμου.

Η πρόεδρος του ομίλου της Ουνέσκο Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη καλωσόρισε στο νυχτερινό κέντρο  τους διαχρονικούς φίλους και υποστηρικτές του κοινωνικού έργου της Κιβωτού του Kόσμου και όλοι μαζί προσέφεραν το πολυτιμότερο δώρο, αυτό της αγάπης και της κοινωνικής αλληλεγγύης!

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θοδωρής Αμπατζόγλου, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Δήμαρχος Βάρης – Βούλας κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλης   και πολλοί εκπρόσωποι του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Η παιδική χορωδία του Ομίλου Ουνέσκο Β.Π. έδωσε το εορταστικό σύνθημα και ακολούθησε μία μαγική βραδιά με τους παρευρισκομένους να ακολουθούν τον ρυθμό του Γιώργου Τσαλίκη και της παρέας του και να γίνονται όλοι μια μεγάλη αγκαλιά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!