Ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, πρίγκιπας Φίλιππος, και η σύντροφός του, Nina Flohr παντρεύτηκαν πριν λίγες ημέρες σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων στο κέντρο του Σεν Μόριτζ, της Ελβετίας.

Οι δυο τους ήθελαν να παντρευτούν τη χρονιά που φεύγει με θρησκευτική τελετή. Οι εξελίξεις, όμως, με την πανδημία του κορωνοϊού και οι περιορισμοί που αυτή επέβαλε, έφερε αλλαγές στα σχέδιά τους για έναν παραμυθένιο γάμο στην Ελλάδα. Έτσι, αποφάσισαν να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή με έναν πολιτικό γάμο στον τόπο όπου έχει ρίζες η όμορφη Nina. Επιλέχθηκε το ξενοδοχείο Badrutt’s Palace, στο χιονοδρομικό κέντρο του Σεν Μόριτζ, και όλα έγιναν τηρώντας πιστά όλες τις υγειονομικές οδηγίες του ελβετικού κράτους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας, ο Φίλιππος και η Νίνα ήθελαν να παντρευτούν στο Πόρτο Χέλι μέσα στο 2020, σε έναν ανοιχτό γάμο, με πολλούς καλεσμένους. Κάτι όμως που ήταν αδύνατο να γίνει λόγω κορονοϊού. Έτσι, τον προγραμμάτισαν για το επόμενο έτος. Ο Έλληνας γαλαζοαίματος και η γνωστή επιχειρηματίας έχουν αποφασίσει να τελέσουν τον θρησκευτικό τους γάμο το 2021. Μάλιστα, όπως είναι φυσικό, αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες μέλη των ευρωπαϊκών βασιλικών οίκων, καθώς, εκτός από τη σχέση του με την ισπανική βασιλική οικογένεια -ο τ. βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι αδελφός της βασίλισσας Σοφίας- υπάρχουν και δεσμοί αίματος με τις μοναρχίες της Μεγάλης Βρετανίας, της Δανίας και του Ανόβερου. Το «παρών» αναμένεται, βέβαια, να δώσουν και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής ελίτ, αλλά και των αριστοκρατικών οικογενειών της «Γηραιάς Ηπείρου».

Την ίδια χρονιά αναμένεται να γίνει και ο γάμος της αδελφής του Φίλιππου, Θεοδώρας, με τον αρραβωνιαστικό της, Μάθιου Κούμαρ, που αναβλήθηκε και αυτός λόγω των εξελίξεων με την εξάπλωση του covid-19.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!