Ο Φοίβος Παπαδάκης ήταν ένας εκ των δυο καλεσμένων του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show». Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη μίλησε για την παιδική του ηλικία αλλά και τον πατέρα του.

«Όταν είσαι παιδί ενός αναγνωρίσιμου προσώπου καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, πρώτα από όλα από τα παιδιά. Σημασία έχει το πως σε μαθαίνουν στο σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δε με άφησαν να νιώσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Είναι ένα βαρύ όνομα αυτό του πατέρα μου οπότε ναι ένιωθα το βάρος ότι δε πρέπει να “αμαυρώσω” το όνομά του» ανέφερε στην αρχή της συνέντευξής του ο Φοίβος Παπαδάκης.

Ο νεαρός δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» τόνισε πως: «Δεν άφησε ποτέ να τον αλλάξει σαν άνθρωπο η επιτυχία του. Είναι ένας πολύ λαϊκός άνθρωπος. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του για να επωφεληθεί σε κάτι… Για μένα ως δημοσιογράφος είναι το πρότυπό μου και ο μεγαλύτερός μου δάσκαλος».

 

Για τα κακοπροαίρετα σχόλια που άκουσε ως παιδί λόγω του ονόματός του, ο Φοίβος Παπαδάκης απάντησε ως εξής: «Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

 

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν» σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκη.

Για τα σχόλια που διαβάζει μετά την έκθεσή του στον τηλεοπτικό φακό, ανέφερε: «Έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Στο ίντερνετ, ξέρουμε ότι καθένας μπαίνει ανώνυμα και θα γράψει ότι θέλει και μάλιστα με πολύ χύμα τρόπο. Η κριτική είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει καλύτερο. Κάποια ακραία σχόλια τα αφήνω στην άκρη, δε λέω ότι δε με επηρεάζει αλλά ήξερα τον χώρο που μπήκα οπότε έχω πει ότι αυτά τα σχόλια θα τα αφήνω στην άκρη».

«Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο η σχέση μου με τον πατέρα μου να γίνει σχέση συνεργασίας. Η σχέση μας είναι πατέρας-γιου, μπορούμε να μιλήσουμε σαν συνάδελφοι για πέντε λεπτά, να με συμβουλέψει αλλά μέχρι εκεί» απάντησε στο ενδεχόμενο να τον δούμε κάποια στιγμή να συνεργάζεται με τον πατέρα του στο «Καλημέρα Ελλάδα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!