Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο!

Φλορίντα Πετρουτσέλι-Άρης Γούτος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον πολιτικό τους γάμο!


Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου η Φλορίντα Πετρουτσέλι και ο αγαπημένος της Άρης Γούτος. Η Ιταλίδα δημοσιογράφος το πρωί της Δευτέρας μίλησε στον «αέρα» του Happy Day για τον γάμο της, ενώ προβλήθηκαν και φωτογραφίες μέσα από το Δημαρχείο Βούλας.

«Επιτέλους παντρεύτηκα κι εγώ και χάρηκε η μανούλα μου που μας βλέπει τώρα. Σάββατο μεσημέρι, στις 12, εμείς οι πιο κοντινοί συγγενείς –ήμασταν περίπου 20 άτομα- πήγαμε στο Δημαρχείο Βούλας. Μάλιστα, έγινε και κάτι πολύ αστείο. Στο τέλος της διαδικασίας, ο Δήμαρχος της Βούλας είπε στον Άρη: "Κοίταξε, Άρη, επειδή είναι η τελευταία υπογραφή, σε ξαναρωτάω… Είσαι σίγουρος;". Γελάσαμε, αλλά εγώ συγκινήθηκα. Δεν το περίμενα όμως. Ο Άρης ήταν πολύ πιο ήρεμος. Ήταν πολύ γρήγορο θέλω να σας πω. Είναι φανταστικός ο πολιτικός γάμος» είπε η ευτυχισμένη Φλορίντα, η οποία σε δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.«Αυτή η εκπομπή φέρνει γούρι, όχι μόνο σε όσους τη βλέπουν αλλά και σε όσους συμμετέχουν. Με παιδί, με άντρα θα καταλήξετε… Και στα δικά σας οι ελεύθεροι! Κοριτσάκι μου συγχαρητήρια!» είπε η Σταματίνα και πρόσθεσε: «Όχι απλά παντρεύτηκες… Καλόπαντρεύτηκες!».

Με τη Φλορίντα να συμπληρώνει: «Βρήκα τον ιδανικό άντρα για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Από εδώ και πέρα μπορώ να λέω "και στα δικά σας!"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα...


Scroll To Top