Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή της από το πάνελ του «Mega Καλημέρα» η Φλορίντα Πετρουτσέλι επέστρεψε στην εκπομπή ως καλεσμένη και όλοι την καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Έκανα μαθήματα χορού, έγραψα ένα βιβλίο… Έκανα πολλά πράγματα! Το βιβλίο λέγεται “Όπου φύγει, φύγει”. Είναι για μια γυναίκα που έκανε μια λάθος επιλογή με έναν άντρα και αναλύω τους λόγους για τον οποίους πρέπει να φύγει», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της, που συνάντησε και πάλι τους παλιούς της συνεργάτες στον «αέρα» του Mega Καλημέρα. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι σήμερα εδώ μαζί σας. Το περίμενα πώς και πώς. Ξύπνησα στις 4 από την αγωνία μου να σας δω».

 

Στη συνέχεια και με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της για τα αρνητικά σχόλια που ακούει τις τελευταίες μέρες τοποθετήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Κωνσταντίνα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Σέβομαι την περίοδο που διανύει».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!