Ο σύζυγός της Φώφης Γεννηματά, Ανδρέας Τσούνης έναν χρόνο μετά τον θάνατό της, συγκινεί μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», για τις τελευταίες ώρες και την μάχη της με τον καρκίνο.

«Ένας πολύ δύσκολος χρόνος για όλους μας. Και για μένα και για τα παιδιά, εντάξει, προσπαθούμε να το διαχειριστούμε, δεν είναι κάτι που ξεχνιέται, αυτό που λένε ότι ο χρόνος είναι γιατρός, απλά με τον χρόνο μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι καλύτερα. Αλλά η πληγή πάντα υπάρχει, αυτή η απώλεια…», είπε αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Πιο πολύ κουράγιο μας έδινε η Φώφη παρά εμείς σε εκείνη. Ήταν πολύ δυνατός άνθρωπος. Πίστευε ότι θα τα καταφέρει μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορώ να το περιγράψω αυτό. Υπήρχαν στιγμές που λύγιζε, αλλά ήταν μαχήτρια η Φώφη, είχε φοβερή ψυχική δύναμη», ανέφερε για τη σύζυγό του και την μάχη της με τον καρκίνο.

Όσον αφορά τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο, ο Ανδρέας Τσούνης είπε: «Το 2008 νόσησε από καρκίνο και δεν ξέραμε την βαρύτητα της κατάστασης. Ήταν μια από τις περιπτώσεις που αντικειμενικά πήγε πολύ καλά γιατί η ίδια είχε την δύναμη και τη θέληση να πολεμήσει για να τον νικήσει (…) Μέχρι την τελευταία μέρα πίστευε ότι θα τα καταφέρει, μου το έλεγε μέσα στο νοσοκομείο μέσα που ήταν».

«Αν είχα τώρα τη δυνατότητα να της πω κάτι θα της έλεγα γύρνα πίσω», είπε συγκινημένος ο Ανδρέας Τσούνης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!