Το βράδυ της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου η Αγγελική Νικολούλη δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» ένα μήνυμα  για ύπαρξη βόμβας στο στούντιο.

«Αχ θεέ μου τι θα ακούσουμε πάλι. Παλαιότερα όταν ήμουν στο Alter είχαν πει ότι έβαλαν βόμβα στο κτίριο. Έφυγαν όλοι και έμενα εγώ με μια κάμερα μόνο και συνέχισα. Παιχνιδάκια τέτοια ότι έχει μπει βόμβα εδώ, ας τα αφήσουμε στην άκρη. Όλα τα έχω ακούσει, είχα χρόνια να το ακούσω αυτό. Έχουμε τόσα μέτρα ασφαλείας εδώ αγαπητέ με που δεν μπαίνει ούτε κουνούπι και μου λες ότι έχουν βάλει βόμβα; Καλά κρασιά! Σε εσένα θα σκάσει από όσο βλέπω. Δεν κολώνουμε με μία βόμβα», είπε η Αγγελική Νικολούλη για το εν λόγω μήνυμα.

Μάλιστα, τόσο η δημοσιογράφος όσο και οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν ποιοι δεν θέλουν να βγει στον αέρα η εκπομπή.

 

Λίγο μετά το μήνυμα για ύπαρξη βόμβας, ήρθε ένα νέο μήνυμα το οποίο έκανε την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπάσει δημόσια.

«Μην ψάχνεις άλλο για την υπόθεση του Μάριου, η ιστορία έχει τελειώσει», ήταν το μήνυμα που εξαγρίωσε τη δημοσιογράφο.

«Αν ήταν έτσι, θα είχαμε σταματήσει και τότε δε θα ψάχναμε στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε. Τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσετε να πείτε αυτά που ξέρετε…Για το τούνελ δεν τελειώνει ποτέ τίποτα. Πάρτε το σα μήνυμα αυτό. 28 χρόνια είμαστε εδώ, πόσες ιστορίες έχουμε ψάξει; 10 χρόνια έχουν περάσει από τον Μάριο και επιμένουμε γιατί κάποια στιγμή κάποιος θα υποδείξει το σημείο. Γιατί έχει τελειώσει; Απαγάγατε ένα νέο, τον δολοφονήσατε και τον πετάξατε μετά κάπου και δεν λέτε τίποτα για να πάρετε τα λεφτά; Ο φίλος της οικογένειας τα έκανε όλα αυτά και έρχεσαι τώρα να μου πεις για βόμβα και ότι έχει τελειώσει η ιστορία; Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και είμαι σίγουρη πως θα βρεθεί το πτώμα. Παρόλο που επιχειρήσατε να τον κάψετε και τον πήγατε αλλού», είπε η Αγγελική Νικολούλη

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!