Μια κόντρα άνευ προηγουμένου έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, με τις δύο παρουσιάστριες να ανταλλάζουν αιχμές η μία για την άλλη στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από τον αέρα του «Πρωινού» σχολίασε την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ήρθε μέσα από το Twitter και κάπου εκεί ξεκίνησε ένα ανεξέλεγκτo ping pong αναρτήσεων και σχολίων με βαριές αλληλοκατηγορίες και από τις δυο πλευρές.

Το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Κώστας Τσουρός που στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης της Φωτεινής Πετρογιάννη επικοινώνησε μαζί της και εκείνη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να πάρει ξημερώματα την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τηλέφωνο.

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη… Αρχικά μου είπε ότι πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τόσο αργά γιατί εκείνη την ώρα έγραφε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο twitter. “Αφού δεν απάντησε στο τηλέφωνο, της απάντησα στο twitter. Όλα όσα γράφει για μένα είναι ψέματα. Είχα μια φιλία η οποία ποτέ δε λειτούργησε σε βάρος κάποιου” είναι τα ακριβή της λόγια» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!