Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να απομονωθούν και να πάνε στην τρύπα που οφείλουν να χωθούν»

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Να απομονωθούν και να πάνε στην τρύπα που οφείλουν να χωθούν»

 

Με αφορμή την τηλεοπτική του επιστροφή στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» ο Φώτης Σεργουλόπουλος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Από τη συζήτησή τους δεν θα μπορούσε να λείπει η αναφορά στο κίνημα #metoo αλλά και σε όλους εκείνους που παίρνουν το μέρος τον κατηγορουμένων αλλά και η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Έχει σφιχτεί το στομάχι μου και στο παρελθόν με πάρα πολλά εγκλήματα. Υπήρχαν κι άλλες βιτριολικές επιθέσεις και κρυβόντουσαν για πάντα στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό με όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί μάθανε να μη σταματάνε και να διεκδικούν το δίκιο τους και έτσι ο εγκληματίας θα ξέρει ότι τιμωρείται».

«Η κοινωνία είναι τόσο ψυλλιασμένη που όσοι βγαίνουν και μιλούν υποστηρικτικά για έναν άνθρωπο που φέρεται ότι έχει κάνει εγκλήματα και δεν το βουλώνουν εκτίθενται από μόνοι τους. Άστους να εκτεθούν, να ξέρουμε ποιοι είναι -γιατί πλέον τους γνωρίζουμε- και να τους κάνουμε ξεπαρεού. Να απομονωθούν και να πάνε στην τρύπα που οφείλουν να χωθούν και να μην εμφανίζεται με το θράσος του “τη γνώμη μου λέω”.

Γίνομαι πάρα πολύ κακός με τέτοιους ανθρώπους. Δεν υπάρχουν τέτοιοι στο περιβάλλον μου. Πλέον τους κάνω στην άκρη, δεν θέλω να τους βλέπω. Και να βρεθούμε στο ίδιο τραπέζι θα σηκωθώ να φύγω. Δεν μου αρμόζει να είσαι δίπλα μου και να έχεις εκφραστεί τόσο τραγικά. Είναι αμόρφωτοι. Δεν συνειδητοποιούν τι είναι ποινικό αδίκημα» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε: «Δεν με στενοχώρησε αυτό που έγινε με την Ελισάβετ Κωνσταντίδου. Εκτίθενται οι άνθρωποι και καλά κάνουν και εκτίθενται».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top